Istoric

În primăvara anului 2012, Claudia Ghetu împreună cu familia sa au transformat din hobbyul de a fabrica lumânări decorative într-o micuță afacere.

Fondatoarea acestui brand ne transmite că de mică a avut un simț artistic mai dezvoltat, în timp regăsindu-l în arde făuririi lumânărilor ”Personal, eu, Claudia Ghetu, am cochetat cu domeniul frumosului, încă din copilarie, urmând Școala Generală la Liceul de Arte Plastice Timișoara. Ulterior, dupa mulți ani de economie, management, ore, zile și ani de muncă în birouri, cu foarte multe cifre în față, am considerat că ar fi momentul să fac o schimbare și să mă întorc spre o activitate mai apropriată sufletului meu. Urmare a unei succesiuni de oameni și întâmplări apărute în viața mea, m-am oprit la lumânările decorative, parfumate, despre care nu știam nimic, dar care imi plăceau enorm.”

Prezentare ”Arde Clipa”

La început s-au concentrat pe realizarea unor lumânări clasice și simple, diversificând și împărțind strategic activitatea în cele două ateliere existente. În timp eu avoluat, trecând peste orice obstacol împreună ”Nimic nu este greu dacă iți place ceea ce faci! Dar ai nevoie de răbdare, perseverență, ore în șir de încercări eșuate și de o mână de oameni destoinici în jurul tău care să te sprijine, să te ajute și “să te suporte”.”

Fiecare membru al familiei are un rol important în procesul de fabricare, decorare, promovare și vânzare a lumânărilor. Atenția la detalii și nevoile clienților i-a făcut să perfecționeze continuu partea de producție, introducând constant pe piață modele noi, în conformitate cu dorințele și nevoile clienților, transpunând în realitate imaginația lor: ”Fiecare lumânare decorativă pe care o finalizăm ne-o imaginăm ca fiind un “obiect de arta”, original, unic, adaptat cerintelor clienților noștri.”

Claudia ne asigură că lumânările produse în atelierele lor cuprind ”pasiune, parfum, culoare, atenție și dăruire”, astfel încât produsul lor să fie un element de decor ce îî transformă casă într-un loc mai călduros și primitor, emanând o stare de bine. 

Aducând meșteșugul creării lumânărilor la un alt nivel, produsele realizate de ei au reușit să „ardă” la cele mai importante și fericite momente din viața semenilor noștri: nunți, botezuri, diverse momente aniversare sau evenimente ocazionale.

”Ceea ce vrem să facem noi, este ca prin munca noastră, prin lumânările create de către noi să colorăm clipa, să fermecăm momentul și să aducem bucurie și unicitate în casele unde pătrundem.”

Produsele lor pot fi regăsite în magazine cu specific handmade sau artizanat, la nivel național și internațional, dar și în mediul online, având magazin online arde-clipa.ro, Facebook și Instagram

Date de contact fondatoarea Arde Clipa, Claudia Ghetu: telefon +40 740 047 235, +40 723 728 063; mail: contact@arde-clipa.ro

Tipuri de lumânări
  • Lumânări ceremoniale (nuntă, botez)
  • Lumânări tematice (Crăciun, Paște)
  • Lumânări decorative (degrade, diferite forme, diferite culori)
  • Lumânări parfumate (lavandă, scorțișoară, citrice, mentă)