Istoric

Povestea Artisanal Pourings a început destul de recent, cu doar câteva luni in urma, iar datprită feedbackului pozitiv, a continuat să se dezvolte și să creeze noi lumânări minunate, fără exagerare putând fi numite adevărate opere de artă.

Prezentare - Artisanal Pourings

În spatele micii afaceri Artisanal Pourings stă o tânără ambițioasă, de doar 24 de ani, de calificare inginer chimist. Aceasta ne-a transmis că înclinația spre artă o are încă din copilărie, ceea ce a îndemnat-o să creeze ea însăși produse prin care să iși exprime emoțiile și ideile.

Fabricarea lumânărilor decorative are în spate un proces complicat și complex. În cazul Alexandrei a început cu documentarea despre cum e să fii un artizan, iar mai apoi s-a trecut la studierea materiilor prime, pregătirea rețetelor și într-un final promovarea produselor. Pentru Alexandra arta și știința se îmbină foarte bine, dovadă fiind produsele finale.

Cât despre ce înseamnă acest brand pentru Alexandra și ce își dorește să ne transmită: ”Pentru că munca în laborator îmi este asa de dragă și pentru că acest mesteșug de îmbină așa de bine cu chimia, de la a face lumânări pentru uz propriu mi-am dorit să arăt lumii ce se poate crea cu multă imaginație, atenție, răbdare și perseverență. La început nu totul a fost perfect însă cu timpul am avansat și pot spune că, pentru un timp relativ scurt, sunt mulțumită de ce am realizat până acum. Pentru Artisanal Pourings îmi doresc să ajungă un brand reprezentat de calitate, un brand cunoscut în care oamenii să aibă încredere.”

Alexandra realizează colaborări cu alți producători locali, realizând pachete cadou, gata de livrat persoanelor dragi nouă. Cele mai noi seturi ce vor fi disponibile vor include un vin deosebit, spre exemplu un vin din miere de albine sau un vin de mure și lumânări din ceară de albine, respectiv lumânări parfumate.

 

Produse

Lumânările create de Artisanal Pourings sunt foarte diverse: colorate, cu parfumuri diverse, modele fel și fel, naturale 100% mereu îndreptate către frumos. Produsele se împart în două categorii: lumânări parfumate și lumânări din ceară naturală de albine.

Modelele diferă în funcție de sezon astfel pentru sărbătorile pascale se pregătesc o mulțime de figurile precum vrăbiuțe, iepurași, ouă de diferite dimensiuni iar pentru sărbătorile de iarnă AP, are o gamă variată de braduți, modele imprimate cu diverse motive de Crăciun.

Lumânările parfumate se regăsesc fie în diverși recipienți fie sub formă de figurine sau forme. Parfumurile sunt diverse precum: cafea, liliac, eucalipt, flori de primăvară, lavandă, trandafir, iasomie, căpșuni, miere, măr dulce, cocos iar în principal culorile sunt în funție de arome.

Lumânările din ceara naturală de albine se regăsesc doar sub formă de figurine și forme ele având un miros extrem de natural, o aromă de polen și miere.

Lumânările realizate cu drag de Alexandra le puteți găsi pe Instagram Artisanal Pourings

  • Lumânări parfumate
  • Lumânări decorative
  • Lumânări pentru evenimente
  • Lumânări din ceară naturală