Istoric

Povestea Botez & Lavandă a început cu pași mici, ca majoritatea afacerilor de familie, în anul 2018, avțnd la dispoziție un lan de lavandă, 6 stupi și dorința de a realizat cele mai minunate produse cu ingrediente naturale, din producție proprie.

Se observă o evoluție atât ăn calitatea produselor, diversitatea lor, cât și în cantitatea de materie primă produsă, ajungând ca astăzi să dețină aproximativ 1ha cultivat cu lavandă și 117 familii de albine.

Prezentare - Botez & Lavandă

„Botez & Lavanda is a small, family business which was born from the desire to share beauty, quality, simplicity and purity with everyone around.”

Produsele în sine sunt o poveste, ce transmit sentimente de confidențialitate, purtându-ți simțurile pe cele mai înalte cultimi. Lumânările parfumate îți amintește că momentul perfect este acum, este pentru tine și fiecare moment din viața ta este unul special.

Pentru fiecare produs sunt gândite și analizate forma, decorul și eticheta astfel încât la final fiecare produs să prindă suflet și utilitate. Mii de combinații, care duc la rezultate diferite, culori, miros, efect, toate analizate cu grijă și drag pentru a-ți oferi cele mai calitative produse, delicate cu simțurile tale.

Produse

Produsele finale nu se rezumă doar la lavandă și miere, ci la o mulțime de combinații minunate care au ca ingrediente de bază aceste două componente. 

Andreea, fondatoarea acestui brand, ne asigură că aici, la Botez & Lavanda, nu oferă doar lavandă, ci oferă o experiență unică fiecărui client care persistă în timp, fie prin amintiri, imagini, fie prin povestea unică resimțită odată cu folosirea produselor lucrate manual, din ingrediente naturale.

Produsele Botaz & Lavandă pot fi regăsite pe rețelele de socializare Facebook și Instagram

Printre produsele fabricate, așa cum reiese din descriere, sunt diverse decorațiuni pentru botez și diverse produse cosmetice ce au ca ingredient de bază lavanda din cultura proprie:

  • Săpun natural
  • Ulei esențial de lavandă
  • Apă florală de lavandă
  • Săculeți cu lavandă
  • Ceai de lavandă
  • Bombe de baie
  • Perne cu lavandă
  • Lumânări din ceară naturală de soia și de albine