Istoric

Freya Soap s-a născut de la ideea de a crea un săpun natural, de o calitate superioară și la prețuri accesibile. Deoarece zilnic pielea noastră are de suferit din cauza zecilor de comouși chimici cu care intră în contact, înlocuirea produselor de igienă și îngrijire clasice cu unele din ingrediente 100% naturale sunt soluția pentru care pielea noastră cu siguranță ne va mulțumi pe termen lung. 

Prezentare - Freya Market

”La Freya am dorit sa facem din procesul de ingrijire zilnică o experiență cât mai plăcută pentru pielea mâinilor și a corpului tău.  Am dorit să realizăm un săpun hidratant, cu o spumă cremoasă și bogată. Nu doar că pielea ta se va simți curată și fresh, vei obține mai mult de atât… o vei proteja de expunerea la agenți chimici nocivi.”

Gama luxoasă de săpunuri naturale Freya sunt realizate folosind cele mai fine ingrediente pure, inclusiv uleiuri esențiale pure, pentru a crea produse hidratante și de miresme înălțătoare. Produsele de îngrijire a pielii funcționează ușor în armonie cu pielea, făcându-le perfecte pentru toate tipurile și vârstele de piele. 

Dacă ești în căutarea cadoului perfect, atunci aruncați o privire la selecția minunată de săpunuri și lumânări naturale. De la uimitoare idei pentru cadouri de lux și pachete de răsfăț, până la lumânări aromate de cameră, cu siguranță vei găsi ceva pe gustul tău!

 

 

Produse naturale

In rețetele folosite pentru crearea săpunurilor sunt înglobate doar ingrediente naturale, care nu modifică balanța pielii tale. Ca și ingrediente principale se regăsesc uleiul de măsline, uleiul de cocos, untul de shea, untul de cacao și un buchet de uleiuri esentiale, cum ar fi uleiul natural de lavandă, ulei de ylang-ylang, lemn de trandafir, ulei de lemongrass sau ulei de eucalyptul.

Și pentru că fiecare săpun este lucrat manual cu grijă și iubire, nu doar ingredientele sunt selecționate atent, ci și designul este unul deosebit, creativ și cu motive simbolice.

Un săpun natural este o idee unicat de cadou pentru persoanele dragi, atât în preajma unei aniversări sau zile onomastice, cât și pentru a le arăta cât apreciezi prezența lor în viața ta. 

Săpunurile personalizate și lumânările naturale pot fi folosite ca și mărturii speciale cu ocazia unor evenimente importante pecum botez, nuntă, cununie civilă, etc.

Produsele lor pot fi regăsite în mediul online, având magazin online freyamarket.com, Facebook și Instagram.

  • Săpun natural pentru față, mâini și corp
  • Lumânări naturale
  • Mărturii nuntă
  • Mărturii botez
Fotografii

Text scris de: Andreea Daniela

Fotografii realizate de: Freya