Istoric

Liliana Nicola, fondatoarea Lili Lila este fost inginer chimist, care la vârsta de 57 de ani și-a descoperit pasiunea pentru produsele lucrate manual.

Plantația de lavandă a început în anul 2016 cu doar câteva plante primite în dar din Italia, care s-au adaptat ușor la temperaturile și solul din Sibiu. Cu sprijinul familiei și folosindu-se de locul în care mama sa plantase odinioară porumb, Liliana a reușit să transforme o simplă activitate agricolă într-o adevărată moștenire de familie,ce se transmite la următoarele generații și se adaptează la nevoile actuale ale oamenilor. Astfel, fata Lilianei a preluat inițiativa în cele mai grele momente și a adus o notă de originalitate în produsele realizate cu și din lavandă.

În anul 2019 a fost creat, prin accesarea fondurilor europene , un atelier de creație ce includea materie de bază lavanda din plantația  proprie. Aici creativitatea și imaginația nu au limite, iar produsele realizate depășesc orice așteptare când ne gândim la noțiunea de lavandă.

Prezentare - Lili Lila

Situat în inima Ardealului, în atelierul Lili Lila se realizează produse de decor, uleiuri și ape florale ce au ca materie de bază lavanda din plantația familiei Nicola. 

Produsele atent lucrate, adaptate la nevoile clienților, aduc o pată de originalitate pentru oricine ajunge să le descopere. Acestea sunt expuse la târguri tematice, naționale și internaționale, iar impactul este unul pozitiv și foarte încurajator, subliniindu-se originalitatea de care au dat dovadă de-a lungul timpului.

Produsele pot fi vizualizate la show-room-ul din Sibiu, Strada Șoimului, nr. 5, Sibiu. Pe perioada pandemiei accesul în atelier se face pe bază de programare telefonică în prealabil, pentru a respecta normele de igienă. Pentru comenzi online, găsiți produsele Lili Lila aici

Produse naturale din lavandă

Toate produsele sunt realizate din lavanda cultivată de producătorul român Lili Lila și sunt 100% naturale. Uleiurile și apele florale sunt obținute într-o distilerie specializată pe plante aromatice, folosindu-se metoda de distilare pentru ca produsele finite să fie 100% pure, iar procedeele să fie sigure.

Lavanda este culoasă cu atenție și cele mai frumoase flori sunt folosite în aranjamente deosebite, potrivite pentru cadouri, dar și pentru evenimente speciale precum: nuntă, botez, aniversări, etc.

 

  • Ulei esențial 100% obținut prin distilare într-o distilerie specializată pe plante aromatice
  • Apă florală de lavandă obținută prin distilare într-o distilerie specializată pe plante aromatice
  • Sare de baie (Himalaya cu lavandă)
  • Buchete de lavandă simple
  • Aranjamente cu lavandă pentru evenimente speciale
Produse handmade / decorative

Decorațiunile realizate manual includ broderii cu motive tradiționale și, bineînțeles, lavandă. 

Lista de produse continuă să să lărgească, producându-se de la banalii săculeți cu lavandă până la figurine sau semne de carte, care, chiar dacă sunt atât de subțiri, au lavandă în interior. 

  • Săculeți parfumați cu lavandă
  • Perne / semne de carte / traiste cu lavandă și broderie de inspirație tradițională
  • Figurine în formă de animăluțe, cu lavandă
  • Figurine în formă de mândră și flăciu în straie de inspirație populară, cu lavandă în interior
  • Seturi cadou ce conțin produse cu lavandă