Istoric

Soap me Good are în spate povestea fascinantă a unei tinere iubitoare de frumos și natural. Sandra, în vârstă de 31 de ani, este make-up artist de 11 ani în cinematografie, a avut dintotdeauna o atracție spre artă, absolvind secția pictură în cadrul UNArte și mai apoi facultatea de Drept. 

”Curiozitatea despre reacțiile dintre anumite componente naturale a devenit fascinantă în vremea copilăriei, în grădina mătușii care făcea săpun de casă. A trecut mult timp de atunci, iar pielea a început să reacționeze la factorii externi la care te supune un oraș mare, în special stressul, un loc unde produsele naturale 100% sunt foarte greu de găsit și prețurile nu sunt la indemâna oricui.” ne povestește Sandra. 

Nevoia de produse naturale, delicate cu pielea noastră și dorința de creație au împins-o spre crearea nu doar a unui brand, ci a unei povești ce se transmite spre toate persoanele care au contact cu produsele realizate cu grijă și iubire.

Prezentare - Soap Me Good

Atelierul de săpun artizanal  ”Soap me good”  creează produse curate în loturi mici, acordându-se atenție specială pentru fiecare produs în parte. 

Folosindu-se de implicare, dedicare și dorința de a crea produse calitative, Sandra reușește să creeze produse cosmetice naturale, care nu doar că sunt delicate cu pielea noastră, dar arată și miros foarte bine.

 

 

Produse naturale

Din dorința de a crea produse delicate cu pielea noastră și care nu afectează mediul înconjurător, săpunurile au baze naturale compuse din unt de cacao, ulei de cocos, unt de shea, uleiuri prețioase de macadamia, avocado și jojoba, ulei de rapiță si măsline, ulei de ricin și susan, uleiuri esențiale naturale ce hrănesc pielea in profunzime și o curăță delicat. 

Ingredientele folosite in crearea săpunurilor „SoapMeGood” sunt de origine vegetală in totalitate, #wastefree , provenite din surse certificate și sustenabile. Deasemenea nu sunt testate pe animale ci pe oameni prietenoși cu diferite tipuri de piele, și nu conțin chimicale greu de pronunțat sau alte chestii dubioase dăunatoare pielii. 

Ingredientele pot avea numeroase proprietăți benefice: detoxifiere, exfoliere, hidratare intensa, destresare, reducerea acneei, reducerea vergeturilor, prevenirea apariției ridurilor, stimularea circulației sângelui, etc.

Vezi aici toate produsele și alege ce ți se potrivește!

  • Săpun natural pentru față, mâini și corp
  • Săpun pentru vase
  • Sare efervescentă de baie
  • Bombe de baie
  • Balsam de buze
  • Parfum solid
  • Spumă prețioasă pentru corp